Zakelijk

Op zakelijk gebied kan ik van alles voor je betekenen. Of dat gaat om het mooi opmaken van documenten, rapporten & verslagen, een nieuw logo/huisstijl of een opvallende flyer of brochure. Ook kun je bij mij terecht voor specifieke opdrachten als het maken van een organogram, (wetenschappelijk/informatieve) iconen, een omslag van een boek of natuurlijk een ander idee!

Opmaak (jaar)verslagen/rapporten

Je hebt hard gewerkt aan een inhoudelijk sterk rapport, verslag, of subsidie aanvraag, maar de uitstraling mist nog die gewenste professionaliteit. That’s where I come in! Ik geef jouw documenten precies díe touch die het verdient.

Werkwijze

We kijken samen naar het doel dat het document dient en bepalen zo de benodigde “look & feel”. Dit kan aan de hand van je huidige huisstijl of from scratch. Hoe dan ook krijg je een document dat zal opvallen! 

Tarieven

Het tarief is per document verschillend omdat het afhangt van het aantal pagina’s en de exacte wensen. Stuur me een berichtje voor een gerichte (en natuurlijk vrijblijvende) offerte.

Flyers, brochures & posters

Of je nu jezelf wil representeren op een (zakelijk) evenement, je zelf een evenement organiseert of een programmaboekje nodig hebt: voor alle situatie ben ik je meid.

 

Werkwijze

Net zoals bij het opmaken van documenten bekijken we samen het doel van de flyer/brochure. Wat wil je uitstralen en welke informatie wil je overbrengen. Aan de hand van een eventueel aanwezige huisstijl of met eigen input geef ik je brochure precies dat wat het nodig heeft op om te vallen.

Tarieven

Het tarief hangt af van wat je precies zoekt. Om hier een gerichte prijsopgave voor te maken kun je me het beste een berichtje sturen.

Logo’s & huisstijlen

Net gestart en opzoek naar een logo voor de eerste herkenbaarheid? Of ben je toe aan een complete huisstijl die écht bij jou en jouw bedrijf past, I’m your girl! We gaan samen opzoek naar dat wat jij wil uitstralen.

 

Werkwijze

Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en moodboard maak ik een aantal verschillende ontwerpen waaruit jij een keuze kan maken voor een bepaalde richting. Deze werk ik vervolgens uit tot je 100% tevreden bent (in principe dus geen fixed aantal feedback rondes!)

Tarieven

Ik heb 3 standaard pakketten gemaakt waar je uit kunt kiezen. Voor een andere samenstelling of wens kan ik een op maat gemaakte offerte maken.

Elk pakket bevat sowieso: de gebruikte kleurcodes & aanlevering in alle benodigde bestandsvormen (jpg, png, svg, tiff, pdf, ai etc)

Pakket 1 | va €250 ex btw
* Los logo

Pakket 2 | va €375 ex btw
* Hoofdlogo, 2 sublogo’s, 1 font
* Simpel brandbook

Pakket 3 | va €875 ex btw (gespreid betalen is mogelijk)
* Complete huisstijl: Hoofdlogo, sublogo’s, max 4 iconen (voor op je website), 2 – 4 achtergrond patronen, 2-3 fonts en een brandbook.

Overig

Boekomslag, organogrammen, info-icons, menukaarten,
you name it, I’ll make it 🙂

 

Werkwijze

Aan de hand van jouw briefing maak ik precies dat wat je nodig hebt. Een organogram (om bijvoorbeeld de bedrijfsvoering goed in beeld te brengen) of wetenschappelijke/informatieve iconen die kunnen helpen bij een ingewikkelde uitleg. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor alle andere soorten opdrachten.

Tarieven

Het tarief hangt natuurlijk af van de opdracht. Voor een gerichte prijsopgave kun je me het beste een berichtje sturen.