Selecteer een pagina

Geboortekaartjes

Je kindje is geen 13 in een dozijn, dus waarom zou het geboortekaartje dat wel zijn? Ik maak, met heel veel liefde, hét kaartje dat perfect past bij jou/jullie en het kindje. Of je nou al een heel specifiek idee hebt of dat je nog totaal in het duister tast, we gaan er samen mee aan de slag en ik stop pas als tevredenheid 100% is. Geen grenzen dus aan het aantal feedback rondes.

Hieronder vind je alle geboortekaartjes die ik tot nu toe heb gemaakt en zoals je ziet zijn ze allemaal totaal anders. Ik vind het te gek om verschillende stijlen in te zetten om zo voor ieder wat wils te creëren.

De ontwerpkosten starten bij €175, maar afhankelijk van de exacte wensen kan dit oplopen. Daarnaast zijn er ontelbare opties wat betreft het afdrukken: dikte papier, bijzondere vorm, goud/zilver/koper folie (zie kaartje Bram), figuurstansen (zie kaartje Sebastiaan) of de naam pregen (zie kaartje Roog). Alles kan, maar brengt natuurlijk ook verschillende kosten met zich mee.

Wat mij betreft is niks te gek, dus stel gerust je ideeën voor. Ik maak een passende (uiteraard vrijblijvende) offerte. Nog geen idee? Ook in een later traject kun je nog wel of niet kiezen voor een speciale druktechniek.

Als alles wat al bestaat precies niet is wat je zoekt, dan moet je bij Icara zijn. Samen kwamen we tot iets persoonlijks en unieks waar ik tot op de dag van vandaag superblij mee ben. En als je het geboortekaartje anderhalf jaar later nog regelmatig bij vrienden thuis ziet staan, dan kan je toch wel zeggen: dat heeft ze geweldig gedaan.

Lieke

Icara zit zelf vol met leuke en originele ideeën, maar ze houdt daar niet aan vast als je het ontwerp toch nog wat anders voor je ziet. Dat toont dat ze heel erg meedenkt en dat het gaat uiteindelijk om wat jíj mooi vindt. Ze is bovendien heel fijn in het contact.

Rose & Nathan